Fietsen

Graag buiten de poort stallen.

Introducé(e)s:

Introducé(e)s mogen worden meegenomen. Maximaal 3 keer. Alleen op zaterdag of zondag, en na toestemming van het bestuur of beheerder.

Hoe de banen te betreden?

Baan 2 en 3 via de ingang op het terras, dus eerst langs het clubhuis lopen. En de toegangshekken naar de banen altijd achter je dicht doen graag.

Ballen en spelen

op DOSH-tijden wordt er gespeeld met ballen van DOSH. Bij zwerven speel je met je eigen ballen. Roep “bal over”, niet zelf de bal gaan halen. “Bal over” zelf terugspelen. 

Slepen

Na elk half uur slepen.

Tennistassen e.d.

Zet je tennisspullen bij de kapstok, niet op de bank.

Spelen

Er geldt tijdens het spelen geen afhangsysteem. Iedereen speelt met iedereen. Er wordt om het halve uur gewisseld, waarbij de mensen die het langst zitten te kijken ook als eerste weer zullen spelen. Bovendien houd je natuurlijk ook enige rekening met het speelniveau van je tegenstanders.

Om onduidelijkheden te voorkomen geldt het volgende:

Als mensen van de baan en mensen die nieuw aankomen tegelijkertijd op het terras aankomen, mogen de mensen die nog niet hebben gespeeld het eerst de baan op. Dus degenen die nog niet gespeeld hebben gaan voor. Bescheidenheid siert de mens. Zorg ervoor dat je op tijd bent. Zorg dat iedereen zich thuis voelt bij DOSH. Je kunt ook alleen een drankje komen drinken! Spelen is niet verplicht. 

Het bestuur van LTV DOSH