Dosh clinics

Wil je de sfeer eens proeven bij LTV DOSH? Heb je nog nooit een racket vastgehouden, of te lang geleden?

Wil je eerst je service verbeteren voordat je lid wilt worden bij DOSH?
Kom dan naar een van onze clinics die we een aantal keren per jaar geven, meestal in het voorjaar.

In een groepje krijg je gratis en zonder verdere verplichting een uurtje les. Er is eventueel wel een racket te leen, maar als het kan neem er eentje mee, en draag sportschoenen zonder grove zool of noppen.

Aanmelden hoeft niet, wel fijn als je 10 minuten voor aanvang al aanwezig bent om aan te geven dat je mee wilt doen. Zie de kalender voor de data en tijden.

Dosh Rackettrekken

Een gezellige manier om zonder afspraak gegarandeerd te kunnen spelen en andere leden te kunnen ontmoeten. In het speelseizoen iedere woensdagavond, en vaak 1x per maand op zondagmiddag.

De rackets van de aanwezigen worden getrokken uit een stapel, het lot bepaalt met wie je de baan op gaat.

Om het half uur wissel, met wederom een nieuwe ronde “rackettrekken”, zo speel je telkens met en tegen anderen op de baan. Zorg dat je vòòr het hele of halve uur aanwezig bent om op tijd mee te kunnen doen met de nieuwe ronde. Inschrijven hoeft niet, en je kan komen en gaan wanneer je wilt.

Activiteiten

Bij Dosh hebben we een actieve activiteiten commissie, die gedragen wordt door veel vrijwilligers. Zo kunnen we iedere maand een recreatief toernooitje organiseren waarbij een ieder aan kan sluiten. Hou de kalender en de site in de gaten!