“Lawntennisvereniging Door Onderlinge Samenwerking Hoger”

opgericht in 1952

tennis in hartje Rotterdam

Ergens tussen huizen, tuinen, café’s en winkels ligt het tennispark ’t Centrum waar LTV DOSH op drie gravelbanen tennist. Eigenlijk tennissen we in de achtertuinen van de bewoners van de Breitnerstraat, Rochussenstraat en de Mathenesserlaan; daardoor krijg je het verlengde tuingevoel tijdens het sporten.

In het weekend en op dinsdag-, woensdag- en donderdag- en vrijdagavond spelen er zo’n 215 leden gezellig een potje tennis. Ook buiten deze tijden om is er voor leden mogelijkheid tot “zwerven”.

Kom je alleen naar de baan? Geen probleem! Iedereen speelt met iedereen; jong en oud, beginners en gevorderden etc. Het is een gezellige manier om de andere leden te leren kennen en te leren tennissen.
Het clubhuis is in handen van de beheerder, er is dus geen bardienstplicht.

communicatie
Via de website, nieuwsbrief en mededelingen in het clubhuis houden we onze leden op de hoogte van het reilen en zeilen bij Dosh. Verder zijn er diverse whats app groepen om afspraken te kunnen maken en de laatste nieuwtjes te ontvangen.

toernooien en competitie
DOSH organiseert per seizoen een aantal interne toernooien, waaronder het openingstoernooi en de clubkampioenschappen. Gezellige dagen om elkaar te ontmoeten, bij te praten en een lekker potje te spelen. In de zomer organiseren we het officiele KNLTB Open toernooi, waarbij alle KNTLB leden zich in kunnen schrijven.
DOSH neemt deel aan de voor- en najaarsdistrictscompetitie van de KNLTB op de zaterdag.

ballen
De club zorgt voor tennisballen. Per baan worden 3 ballen ingezet. Deze ballen worden beheerd door de ballencommissaris en worden in de kantine op voorraad gehouden.
Bij “zwerven” dien je zelf tennisballen mee te nemen.

lidmaatschap
Als je lid wilt worden kun je meer informatie en een inschrijfformulier vinden op de pagina ‘’lidmaatschap’’.
Maar je kunt ook contact opnemen met een van de bestuursleden of je vragen mailen naar doshbestuur@dosh.nl
Wat nog leuker is als je gewoon spontaan eens langs loopt om de sfeer te proeven op het park.
Wij hopen je snel eens te zien op de baan, je bent van harte welkom!

Met vriendelijke groeten,
Het bestuur van LTV DOSH

60 jaar LTV DOSH